2018.04.20 11:20

4월 26일(목) 대학원 세미나 권오필 교수(분자과학기술학과, 아주대학교)

초청강사 권오필 교수
소속 분자과학기술학과, 아주대학교
일시 2018년 4월 26일 (목) 오후 5시

Organic π-Conjugated Crystalline Materials for Photonic and Electronic Applications

Organic π-conjugated materials are very interesting materials for various photonic and electronic applications including THz wave generation and detection, fluoroscence and charge transporting materials. In particular, compared to amorphous π-conjugated materials (i.e., non-crystalline materials), organic π-conjugated crystalline materials with single crystals and polycrystallines have very interesting features (e.g. high chromophore density and thermal and temporal stability). Here we present organic π-conjugated crystalline materials for THz wave generation with single crystals and electron transporting materials for perovskite solar cells with polycrystalline phase.

20180426_세미나_권오필 교수.pdf